MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.07.2015 17:19:41 - DagmarCat

Demografie

Zamyslel jste se někdy nad tím, proč mají dnes lidé málo dětí? Není to náhodou tím, že jsou pod finančním tlakem a ženy si nemohou dovolit zůstat s dětmi doma?! Jak si myslíte, že to vyřeší kolonisti, kterým tak politicky korektně říkáte uprchlíci? To jako, že ty hordy nadržených Somálců a Eritrejců vypustíte do ulic znásilňovat naše ženy (jak se děje třeba ve Švédsku) a pak zakážete potraty? Nebo jak? Že si sem přivedou své početné rodiny (10 - 20 členů) a české ženy, místo aby mohly vychovávat více dětí, tak budou makat, aby náš stát ten kolonistický demografický "přínos" uživil? Můžete domorodému obyvatelstvu laskavě vysvětlit, jak si to představujete? A proč vlastně musí být stále více lidí? Protože nejste schopni umožnit lidem, aby si více vydělali a mohli na důchod odkládat, investovat atd. Vaše socialistická politika přerozdělování chudoby je příčinou nízké porodnosti. Ale prosím, budu se těšit na Vaše vysvětlení.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.07.2015 11:03:07 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Pěkný den, pochopitelně. Pokud byste sledoval naše prorodinné kroky, neptala byste se takto, tedy jestli jste žena. Že by uprchlíci vyřešili porodnost jsem neřekl a nemyslím si to.