MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.03.2016 14:05:54 - Eduard Pytel

Islám a odsun muslimů..

Dobrý den, mam dva dotazy. Pokud odchod od Islámu-víry se trestá smrtí, to znamená, že vyznávají jiného boha? Neboť přechod na křesťanství a vyznávání stejného boha, pak není odpadnutí od víry v BOHA....Jak to mám chápat???

Dále bych se chtěl zeptat, Islám označila nyní Oxfordská univerzita za to, že islám není náboženství míru. František papež mluví o islámské invazi, jakou zažívala Evropa v minulých století....muslimové se k nám hrnou z cca 103 různých zemí, není to náhoda??? Džihád v Evropě se začal konat a vy politici nic neděláte? Vám nevadí, že i muslimové v ČR čekají na své "muslimské věřící", aby mohli hromadně zabíjet, krást, vraždit nevěřící či křesťany...to neznáte historii?Vždyť stačí se podívat do všech muslimských zemí, kde je perzekuce křesťanů a Saudská Arabie včele lidských práv. Já se ptám jakých práv?Jaká práva hájí? Jen muslimská???Dle činů ano...
Proč nejsou násilým odsunuti muslimové z Evropy ?I kdyby jste je nechali naložit na čluny a nechali je svému Aláhovy

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.03.2016 9:15:22 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

 Pěkný den, to je třeba se dotázat odborníků na islámské právo. U ostatních dotazů nemám informace, že by něco takového bylo faktem. křesťané jsou světově nejpronásledovanější skupina. Odsunuti býti nemohou, pokud k tomu není právní nástroj. Pokud jsou občané země, ta ho vyhostit nemůže. neobčané jsou vyhošťování, pokud konají protiprávní činnost.