MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.07.2015 21:03:58 - Miloš

Omluvy

Neměla by se KDU.ČSL omluvit všem těm milionům lidí, které církve za uplynulá staletí upálila, zavraždila, vydírala, obrala o majetky a podobné zločiny, když vy se za naši zemi stále vlísáváte do přízně potomků fašistů a nacistů? Těm se klaníte, ale k obětem církve se raději nevyjadřujete, přičemž k událostem s odsunem Němců došlo na základě jejich válečných zločinů v naši zemi, kdežto církev se tak nehorázně chovala k lidem jen z vlastního popudu a z pocitu velikášství.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.07.2015 12:05:54 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

Určitě ne, to je věc katolické církve, ne KDU-ČSL. Potomci nacistů a fašistů? To myslíte vážně? To jsou jako potomci komunistů odpovědní za zločiny svých předků? Děti vrahů jsou odpovědné za činy rodičů.  Děti a ženy těžko udělaly válečné zločiny. Stejně jako 300.000 vysídlených sociálních demokratů. Válečný zločin nemůže omluvit znásilňování, vraždění civilistů včetně dětí, mučení. Má po válečném zločinu následovat trest pro viníky, ne lynč civilistů.