MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.09.2014 8:18:05 - chill

Pobyt v USA - náhoda nebo jasné zadání?

Vážený pane, mohl byste odpovědět na dotaz, který se týká Vašeho pobytu v USA v době, kdy se po volbách intenzivně vyjednávala budoucí koalice a Vy jako předseda jedné z koaličních stran jste upřednostnil tzv. stáž v USA? Z jakého důvodu měla tato stáž pro Vás prioritnější charakter než budoucí vláda v ČR? Nesouvisí Váš pobyt v USA s tím, jaké názory např. na současný konflikt na Ukrajině zastáváte? S kým jste se v USA setkal a o čem jste diskutovali? Nejednalo se (nikoliv čistě náhodou) o stáž spojenou s jasnými úkoly ze strany tajných služeb USA ve vztahu k tomu, jak máte v ČR fungovat a čí zájmy máte hájit? Proč hovoříte o tzv. Kyjevské vládě jako o legitimní vládě, když tato vláda neváhá zabíjet občany (i ženy a děti) vlastní země pomocí letadel a těžkých zbraní? Jste ochoten se pro (nejen) Vaše záměry spojit i s vrahy, jen když budou proti Rusku? Podotýkám, že tohle všechno jsou otázky, které si ve vztahu k Vám klade hodně občanů ČR, jelikož Vaše chování k nim přímo vybízí!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.09.2014 1:08:31 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 Vážený pane, na této stáži bylo mnoho desítek českých politiků, včetně těch z ČSSD. Nepletu-li se, tak i B. Sobotka a J. Hamáček. Byla domlouvána mnoho měsíců, v době, kdy jsem nebyl poslanec, tak jsem ji na poslední chvíli nechtěl rušit. Nikdo, možná tedy mimo CIA, MOssad a vatikánskou rozvědku, nemohl tušit, že padne Nečasova vláda a budou předčasné volby. Nebo vy jste to věděl? Já ne. Nebýt předčasných voleb, tak bych tam jel jako předseda strany mimo sněmovnu několik měsíců před volbami. Chápete??? Navíc KDU-ČSL není stranou jednoho muže. Těch deset dní mě zastoupil 1. místopředseda. Navíc se vyjednávalo sektorově, takže předsedové nebyli u všech jednání. To by bylo technicky nemožné. Nakonec se vše vyjednalo i bez mé několikadenní přítomnosti. Mimochodem-po volbách ČSSD, díky vnitřnímu puči vyjednávání na čas odložila a A. Babiš jel na dovolenou. S mými názory k Ukrajině to tedy nesouvisí nijak. To by musely s pobytem v USA souviset i Sobotkovy názory, což jak uznáte, je směšné. Úkoly od tajných služeb, Vy asi věříte v marťany a mezinárodní spiknutí a podobným nesmyslům, nedostávám. Konspirační teorie jsou vhodné pro malé děti, lidi s poruchami osobnosti a prosťáčkům. Hájím zájmy České republiky a jejich občanů. Hájím program KDU-ČSL, pro který jsme získali hlasy českých voličů. Můj názor na dění na Ukrajině je shodný se zprávami našich, pro vás-tzn. českých- tajných služeb a velvyslance na Ukrajině. Nikdy jsem nehájil žádnou vládu, ať ukrajinskou, ruskou,československou nebo americkou, pokud masakrovala nebo dopustila masakry civilních obětí. Nehájím žádnou vládu současného konfliktu, ale územní celistvost a mezinárodní právo. Tak jako bych nesouhlasil a nesouhlasím s anšlusem Rakouska, obsazením Sudet, odtržení  slovenských území Maďary, s uznáním Kosova, tak nemohu souhlasit s anšlusem Krymu, odtržení části Gruzie a Moldavie, nebo se snahou o odtržení východní Ukrajiny.  Víte, věci jsou často daleko prostší, než konspirační teorie podporované bludnými představami a bývalými agenty KGB s jejich dezinformačním umem. Dovolte glosu. Soudím, že paranoia je vážná choroba a s lidmi jí trpící se nemá diskutovat, ale poskytnout jim zdravotní péči. Závěrem: nejsem zednář, nejsem agent CIA, nedostávám rozkazy a pokyny z USA a kdo to tvrdí, tak buď lže, je nemocný, nebo věří konspiračním teoriím a je mi ho líto. viz: http://zpravy.aktualne.cz/domaci/politika/tajemstvi-zmizeni-belobradka-do-usa-miri-pro-kontakty/r~e4752bcc5c5d11e39b9b002590604f2e/