MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.11.2014 9:09:23 - LadaJo

Proč svou sprostotu ve výraz obhajujete, proč se za ni neomluvíte?

Pane Bělobrádek, říkat o politických oponentech, jejich projevech, že "kálejí", je od Vás sprosté. To by přece slušný člověk nemohl obhajovat, jak to děláte Vy, tvrzením, že "Výraz kálení je spisovný, slušný a v medicíně se běžně užívá." Podle této Vaší vulgární logiky potom i nadávky do idiotů a debilů mezi politiky byly podle Vás slušné proto, že se jich v medicíně používá. Vaše účelová obhajoba Vaší sprostoty slovního vyjadřování na adresu prof. Kellera a spekulace o názvosloví vyměšování spíše naznačuje, že se nechcete za svou neslušnost vůči němu omluvit. Uvědomujete si, že svými spekulativními výmluvami místo omluvy dáváte návod i jiným politikům, aby se vyjadřovali sprostě a nevhodně vůči jiným a zkoušeli se vymlouvat na slovník medicíny?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.11.2014 9:40:19 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 nezlobte se, ale kálet do vlastního hnízda je běžně užívané sousloví, pokud to nevíte. A proč bych se omlouval za pravdu. S tím debilem máte pravdu. Platí ale to, že kálení je výraz slušný a spisovný a že to je to běžně používaný slovní obrat, spisovný. Každopádně pan Keller si nezaslouží omluvu, není za co.