MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.09.2016 17:37:31 - Libuše-1

důchodci

Víte milý pane, že důchodci u nás na sídlišti chodí vybírat ráno kontejnery, protože nemají na jídlo? A to jako se máme jako plátci daní na vaše platy ve vládě a parlamentu dívat, jak se plazíte před EU rozhodnutími a kašlete na české lidi? Asi jste zapomněli na překlad slova demokracie - je to totiž "vláda lidu" a vy jste naši zaměstnanci, ne naši vládci. Vy se tak ale chováte a děláte si z nás nevolníky! Hodláte to Vy osobně změnit nebo jste na straně zastánců NWO?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.09.2016 14:27:26 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 Pěkný den, pak je to ostuda jejich dětí, že to dopustí. Také je otázkou, za co utrácejí, u nás je sociální systém natolik robustní, že určitě je problém někde jinde. Před EU se neplazíme, ČR je součást EU, spolurozhodujeme o legislativě i směřování. zapomínáte, že vy nejste lid, ale máte stejný hlas ve volbách jako já. Voliči rozhodli, že je zastupuji a dělám tak podle svého svědomí a vědomí. Nevolníka ze sebe můžete dělat tak maximálně sám. NWO neznám, znám RWE