ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.07.2015 16:00:17 - MarLi

Proč odmítáte všechny imigranty?

Proč odmítáte všechny imigranty? Nezaslouží si pomoc stejně, jako kdysi my? Já sem také proti masivnímu přijímání uprchlíků a proti kvótám. Ale promyšlené přijetí několika desítek či stovek by pro nás nemuselo znamenat takovou tragédii. Mezi uprchlíky jsou i vzdělaní lidé, což se o řadě bezdomovců a imigrantů například z Ukrajiny říct nedá.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.08.2015 22:22:11 - Marek Černoch

 Dobrý večer.

Bohužel s Vámi nemohu souhlasit. Přijmutí „několika stovek“ uprchlíků bude mít zásadní následky na systém ČR. Podle mezinárodního práva si totiž tito přijmutí uprchlíci budou moci přivézt i rodinu a tak jejich počet v konečném důsledku rapidně vzroste.  Nehledě na to, že pokud bychom si mohli vybrat, jaké uprchlíky přijmeme, že to budou právě ti vzdělaní, právě ti křesťanští….Ale tak tomu není a nebude. Už nyní se objevují první problémy v uprchlických táborech a to zdaleka není začátek. Souhlasím, že i migrace z Ukrajiny je velký problém. Na rozdíl od afrických imigrantů, ti východoevropští mají podobné zvyky, tradice a jejich kultura stojí také na křesťanství. Nedá se říci, že by byli pro ČR velkým bezpečnostním rizikem a mají spíše tendenci splynout s okolním obyvatelstvem. Muslimští imigranti a obrovské vlny nelegálních imigrantů z Afriky, pro nás znamenají pravý opak. Obrovské bezpečnostní, sociální a zdravotní riziko. Nemluvě o miliardových nákladech na dopředu nereálnou integraci. Ano, i z ČR emigrovaly stovky lidí před rokem 89. Jednalo se ale o migraci v rámci stejného kulturního, právního a náboženského prostředí. Proto se nejednalo o taková rizika.