ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.05.2010 8:41:00

Pracovní návštěva delegace z Republiky Tatarstán

Pracovní návštěva delegace z Republiky Tatarstán

Ve dnech 27.–29. dubna 2010 se v Praze uskutečnilo pracovní setkání s delegací Republiky Tatarstán.

Ve dnech 27.–29. dubna 2010 se v Praze uskutečnilo pracovní setkání ministra vnitra Martina Peciny a delegace z Republiky Tatarstán. Jednání probíhala na Ministerstvu vnitra i na Policejním prezidiu. Během pracovní návštěvy se delegace z Republiky Tatarstán zúčastnila také prohlídky operačního střediska Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy a ukázky speciální pořádkové jednotky. Na programu setkání byla mj. následující témata: spolupráce s orgány místní samosprávy v oblasti prevence a zajištění veřejného pořádku; funkce, úkoly, povinnosti a problémy kriminální policie; nové formy, metody a výzkumy ve vyšetřování a objasňování trestných činů;
organizace práce orgánů vyšetřujících trestné činy, činnosti expertních pracovišť; problematika organizace silniční dopravy, fungování systému automatických záznamů porušení silničních pravidel; legislativa ČR v oblasti správních deliktů.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama