ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.04.2010 13:42:57

Summit překoná všechny akce, které Praha zatím hostila

Summit překoná všechny akce, které Praha zatím hostila

Bezpečnostní opatření k summitu „Start Follow On“ v Praze.

Tiskové konference se zúčastnil ministr vnitra Martin Pecina, policejní prezident genmjr. Oldřich Martinů, náměstek policejního prezidenta pro vnitřní službu plk. Ivan Bílek, ředitel krajského ředitelství hl. m. Prahy Policie ČR plk. Martin Červíček a ředitel Útvaru pro ochranu ústavních činitelů ochranné služby Policie ČR plk. František Snopek.
 
Tiskovou konferenci zahájil ministr vnitra: „Tento summit svým významem překoná akce, které jsme zatím organizovali v rámci českého předsednictví nebo během zasedání měnového fondu. Česká republika oceňuje, že si světoví lídři uvědomují, že jsme bezpečný stát a že dokážeme zorganizovat a zabezpečit akce takového rozsahu. Chtěl bych proto požádat všechny občany, aby měli v těchto třech inkriminovaných dnech trpělivost a aby chápali, že jim tato návštěva přinese jistá omezení v dopravě. Doufám, že zásah do soukromí a komfortu obyvatel ČR bude co nejmenší."
 
„Pro Policii ČR se jedná o největší bezpečnostní akci v několika posledních letech. Finalizujeme veškeré přípravné schůzky a práce, jednáme s ruskými a americkými týmy i s ochrannými službami všech zúčastněných států. Probíhá vyhodnocování všech potencionálních rizik se zpravodajskými službami. Policie v současnosti nedisponuje žádnými informacemi o tom, že by České republice hrozilo nějaké potencionální riziko," dodal policejní prezident.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama