Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.06.2017 21:49:10 - KKK55

Přípomínáme si německé zvěrstvo v Ležákách.

Když vystupujete na Sudetoněmeckých dnech, žádáte Němce, aby odčinili své zločiny během 2.světové války? Vyvraždili 25 milionů lidí, z toho naprostou většinu tvořili Slované.
Němci nikomu dosud neuhradili předepsané reparace a ke svým zločinům říkají, to Hitler, to nacisté. 25 milionů lidí vyvraždit jen tak, tomu musel pomáhat celý německý národ.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.06.2017 8:18:34 - Mgr. Daniel Herman
Nemáte dobré informace. V Německu bylo také mnoho lidí, kteří Hitlera a jeho politiku odmítali a aktivně proti němu bojovali. Pro německou protifašistickou opozici byl již v r. 1933 vybudován koncentrační tábor Dachau. Příslušníci německého národa byli věznění i v řadě dalších koncentráků s ostatními lidmi. Směšovat národnost a politiku není správné. A Německo se navíc po válce dokázalo se svou vlastní minulostí poctivě vyrovnat. Hluboký demokratizační proces v Německu se podařil, což je pro mě nadějí do budoucna i u nás.