Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.07.2015 17:32:22 - járemca

Proč lžete?

Jak vám má někdo věřit, že zde integrujete lidi s naprosto jinou mentalitou, nesnášenlivým náboženstvím - které mluví hlavně o převracení k jejich víře, a potírání všeho nemuslimského,...když tady marně 25 let integrujete Rómy a ta situace s nimi je čím dál horší, jenom žrout peněz pro neziskovky , které nikdy nic kloudného neudělaly a maštění si kapes zlodějských podnikatelů , ovšem posvěcených vámi co vydírají stát na nehorázných nájmech nevyhovujících ubytoven...jak vám věřit že tu integrujete islámské zakuklence? jste jen multikulti ničitel naší země.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.07.2015 23:52:31 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pisateli,
i já jsem znepokojen tímto vývojem a snažím se hledat východisko. Nejsem bezpečnostním expertem, ale je zřejmé, že právě zvyšování bezpečnosti občanů je jednou z vysokých priorit, které musíme ve svých rozhodováních zohledňovat.Lidé, kteří do Evropy přicházejí z odlišných kulturních oblastí, často mnoho nevědí o hodnotách, ze kterých naše civilizace vyrůstá. Nevědí to často ani ti, kteří si v Evropě vybírají cíle pro své odporné teroristické činy. To nejdůležitější ovšem je, abychom především my sami měli jasno, co jsou hodnoty evropské, tedy i české identity, kterých se nesmíme vzdát, abychom neztratili sami sebe. Hodnotová vyprázdněnost a touha po zisku za každou cenu je vhodnou půdou pro fanatiky nejrůznější provenience. Takže spolu s posilováním bezpečnosti je třeba také propojit školu a rodinu, aby naše společnost měla dostatek silných a zakotvených lidí, schopných efektivně čelit zmíněným nástrahám a nebezpečí.