Mgr. Igor Jakubčík

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.11.2015 10:48:39 - Pariska

teroristický útok

Prý hrozí teroristické útoky i dalším evropským zemím? Můžete být konkrétnější? Osobně se bojím, že se cílem teroristů stanou vánoční trhy, které jsou hojně navštěvované. Lze očekávat, že bude policie o vánocích v ulicích posílena i u nás? Jezdí sem hodně turistů a vzhledem k vybavenosti naší policie a armády bych řekla, že jsme pro teroristy snadným cílem. Jak moc je podle vás ČR v nebezpečí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.11.2015 20:38:09 - Mgr. Igor Jakubčík
Použila jste správný výraz, prý. Všechny informace o možných útocích jsou jen spekulativní, zatím se žádná z informací nepotvrdila, i dnes v SRN v Hannoveru byla nalezena jen jedna imitace nálože. Ale ani tyto nepotvrzené informace nelze podceňovat. Jsem přesvědčen, že české bezpečnostní orgány, včetně zpravodajských služeb situaci monitorují a snaží se nic nezanedbat, viz zvýšené kontroly na strategických místech. Nemohu se vyjadřovat o vybavenosti naší policie, ale myslím si, že v ničem nezaostává za okolními státy. Dle vyjádření ministra vnitra Milana Chovance nám bezprostřední nebezpečí nehrozí, ale musíme být připraveni.