Mgr. Jan Kubata

  • Ústí nad Labem-Střekov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.07.2010 11:43:58

Vysvědčení? Práci jsem nedělal špatně

Vysvědčení? Práci jsem nedělal špatně

Zasílám své vyjádření k politické akci Strany zelených, která mi poskytla vysvědčení za práci v roli primátora města. O způsobu jeho předání se mi nechce ani hovořit.

Smutný úsměv na tváři tomuto aktu dodává ještě fakt, že jsem právě poskytoval ČT rozhovor ke sdělení ministerstva dopravy, že zastaví výstavbu dálnice D8 a do roku 2025 nebude mít tato stavba prioritu. Vysvědčení od Strany zelených se samými čtyřkami je pro mě důkazem, že jsem svou práci nedělal špatně. Naopak velkým varováním pro mě osobně i celou ústeckou pravici by byly "zelené" jedničky a dvojky. To bych se musel nad svou dosavadní činností vážně zamyslet. Kdyby se zelení místo těchto úsměvných exhibic soustředili na koncepční politickou práci s veřejností, nemuseli by nyní rozpačitě hledět na svůj mimořádně špatný volební výsledek. Kam vede zelená politika, se denně přesvědčujeme pohledem na kamiony jezdící centrem města, které zde znečišťují životní prostředí, protože ekologové již roky blokují dostavbu dálnice D8.

Mgr. Jan Kubata, člen výkonné rady, předseda regionálního sdružení, člen oblastní rady a primátor
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama