Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.03.2017 11:17:33 - dragon63

Důvěra v ODS

Jakou může mít občan důvěru ve stranu, ve které kandidují lidé do parlamentu a vědí co se dělo za vlády Nečase. Všichni poslanci jste věděli co se na vládě děje, kdo vlastně vládne ODS a N I C jste neudělali. Asi jste se všichni báli o koryta.Teď před volbami vás najednou osvítilo a všechno je jinak?A to mám tomu věřit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.03.2017 22:53:30 - Mgr. Jana Černochová
Dobrý den,

nevím přesně co máte na mysli. Pokud narážíte na osobu Jany Nagyové, jejíž role byla do značné míry rozporuplná, pak Vás mohu ubezpečit, že i přes to všechno zde vládla hlavně vláda v čele s premiérem, která měla důvěru většiny Poslanecké sněmovny složené z několika různých politických stran. Představa, že by celou vládu řídil jeden člověk v zákulisí, je dost iluzorní, stejně jako představa, že by ten samý člověk vládl ODS, která má 14 tisíc členů, v té době měla několik desítek poslanců, kteří rozhodně nebyli na dálkové ovládání. Pokud tato dáma měla nějaký vliv, pak rozhodně nebyl bezmezný, jak se to média a státní zástupci snaží vykreslit.

Jana Černochová