Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.10.2022 12:11:00

Pozitivní cenzura? Aneb o VIP jménech se kriticky nepíše?

Pozitivní cenzura? Aneb o VIP jménech se kriticky nepíše?

Komentář na facebookovém profilu ke skandálu s vakcínami, který se roztočil i kolem předsedkyně Evropské komise Ursuly von der Leyenové.

 POZITIVNÍ “CENZURA”? aneb o VIP jménech se kriticky nepíše?

Evropská prokuratura v pátek oficiálně oznámila, že kvůli nákupu vakcín šetří Evropskou komisi a v hledáčku má nepochybně i její šéfku Ursulu von der Layenovou. A česká média?... Nic. Pouze Echo24, které to napsalo krátce už v pátek. Jinak celé tři dny nebylo NIC. Až teprve dnes “lehce” Aktualně. A dál zase NIC. Jde přitom o nákup vakcín za biliony korun a Layenová má skutečně vážný problém, protože odmítá spolupracovat nejen s europoslanci, ale i s auditory. A česká média opravdu ani slůvko… Mlčí. Ten dvojí metr je už trapný, a kdyby nešlo o vážnou věc, řekla bych i směšný. Nicméně mlčení může být někdy neskutečně HLASITÉ. Tohle bude ten případ. Hlasité ticho.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama