Mgr. Marta Semelová

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.02.2014 19:49:32

Primátor Tomáš Hudeček se zase jednou předvedl!

Primátor Tomáš Hudeček se zase jednou předvedl!

Svým proslovem k plánované návštěvě prezidenta Ukrajiny Viktora Janukovyče v České republice dokazuje, jak nevyzrálým, sebestředným politikem Tomáš Hudeček je.

Jeho nemoudré výroky možná okouzlily pár fanoušků či zmanipulovaných „znalců zahraniční politiky“, ovšem určitě nesvědčí o tom, že by byl politikem na svém místě

Pochybuji, že by se ukrajinský prezident Viktor Janukovyč zalekl primátorovy výzvy, že by neměl přistávat na letišti Václava Havla, stejně jako lze těžko očekávat, že bude hlava státu Ukrajiny zvažovat přijetí pozvání zrovna kvůli tomu, že si mladý pan Hudeček dupnul nožkou, aby dodal vážnosti svému ráznému tvrzení, že prezidenta nevezme na Staroměstskou radnici.

V každém případě je jeho počínání pro někoho urážlivé, pro jiného úsměvné, ale určitě ne hodné čelného představitele hlavního města Prahy.

Marta Semelová, předsedkyně klubu zastupitelů KSČM v ZHMP
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama