Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.08.2017 18:29:34

Stanou se volby referendem o setrvání ČR v EU ?

                 Stanou se volby referendem o setrvání ČR v EU ?

Podzimní parlamentní volby a následné prezidentské rozhodnou o dalším směřování České republiky v rámci Evropské unie.

 

    Budeme následovat Velkou Británii nebo opustíme myšlenku dosavadní vzájemné spolupráce států V4 vůči Bruselu a přidáme se tak k premiérovi SR, který se k překvapení mnohých přihlásil k tzv. jádru EU a upřednostnil tím spolupráci Bratislavy s Berlínem a Paříží na úkor zemí Visegrádu?

    Dají voliči přednost neustále omílané ekonomické prosperitě nebo suverenitě země? Dosáhnout obojí za současné krize Evropské unie možné není.

         Jen zaslepenost našich „politických kormidelníků“ si nechce přiznat, že nejvýznamnějšími světovými hráči již nejsou pouze USA a EÚ, ale k nelibosti mnohých také Čína a to nejen díky ambicióznímu projektu nové hedvábné stezky a Rusko.

         Není za tohoto stavu laciným populismem tvrzení, že jedinou možností České republiky je setrvání v Evropské unii s poukazováním na příliv finančních dotací, přestože jsou mnohdy kontraproduktivní, diskutabilní a mnohdy lákající k jejich „rozkradení“.

     Stále více občanů si uvědomuje, že současným největším problémem Evropské unie je její vstřícný postoj k migraci a negativní postoj k Rusku. Politiky, šířící chaos a vedoucí k uskutečnění největšího přání USA - rozpoutání světového konfliktu s putinovým impériem.     Nedávný další teroristický útok, tentokrát ve Španělsku jen potvrdil, že podobné útoky muslimů se staly součástí běžného života jako důsledek „ vítací“ politiky Angely Merkelové a jejich myšlenkových spojenců Junckera a dalších.

      Nenacházíme se na časové křižovatce, kdy další zastávkou teroristů se stane Praha či jiné místo České republiky?

      Merkelová bezpečnost naší země nezajistí! Využijme proto nadcházejících voleb jako referendum o setrvání v Evropské unii.

       Je pouze na nás voličích, zda v říjnových parlamentních volbách upřednostníme vlastenecky smýšlející strany před havlovými pohrobky prosazující multi-kulturní společnost na úkor bezpečnosti země, ke kterým se řadí TOP 09, KDU-ČSL,ANO a bohužel i rádoby levicová ČSSD.

       Podpořme v prezidentských volbách současnou hlavu státu, vlastenecky smýšlejícího  Miloše Zemana, který jako jediný na rozdíl od „pražské kavárny nastrčeného „ Drahoše a  kontroverzního  Horáčka dlouhodobě upozorňuje na nebezpečí islámu, souhlasí s referendum o vystoupení ČR z EÚ a upřednostňuje ekonomickou spolupráci země se všemi světovými velmocemi, tedy i s Ruskou federací a Čínou!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama