Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.09.2017 12:48:34

Ministr Bělobrádek v nové roli – zaprodance zájmů USA ?

Ministr Bělobrádek v nové roli – zaprodance zájmů USA ?

Lidovecký ministr Bělobrádek má vskutku široký záběr.

 

      Kromě řízení svého resortu poskytuje cenné rady matkám samoživitelkám a dokáže udržovat vřelé vztahy  s německým sudetoněmeckým landsmanšaftem, za což je oprávněně značnou částí  našich  obyvatel  nazýván vlastizrádcem.  Nejpracovitějším členem vlády je  i pokud se týká jeho počtu  návštěv  do USA a právě nyní  nastává  příležitost jak některé rady z cest za oceán realizovat.

           Pod jeho záštitou se v Praze koná 21. září konference „Naše kubánská otázka“ o současném vývoji a budoucnosti Kuby, v souvislosti s plánovaným odchodem Raula  Castra  do důchodu v únoru příštího roku.

          Výčet pozvaných hostů za českou stranu dává tušit, že socialistickou Kubu může v brzké době čekat podobný scénář svržení režimu, který Amerika praktikovala v minulosti v  zemích, kam potřebovala dosadit svoji loutkovou vládu. Šimon Pánek (ředitel nadace Člověk v tísni) mající negativní zkušenosti z majdanu na Ukrajině či Martin Palouš (ředitel Mezinárodní platformy pro lidská práva na Kubě) jsou toho plně zárukou!

          Bělobrádek v roli přisluhovače prosazování amerických zájmů tak rozšiřuje hnízdo českých politických a vojenských osobností toužících o destabilizaci současného světa. Přidává se ke generálu Petru Pavlovi  pro kterého je největším současným vojenským agresorem  Putinovo Rusko. K senátorovi Štětinovi a čestnému předsedovi TOP 09 Schwarzenbergovi   - podporovatelům válečných konfliktů na Ukrajině. K dalšímu lidoveckému ministru Hermanovi -  obdivovateli  společenského „pokroku“ Tibetu, usilujícím o destabilizaci vzájemných vztahů mezi Českou republikou a Čínou.

         Správné směřování a uspořádání světa představil nejen  Bělobrádkovi  v minulých dnech americký prezident Donald Trump v projevu na Valném shromáždění OSN. V něm potvrdil, že USA se role světového četníka, strážce správného výkladu demokracie a ochránce dodržování lidských práv nikdy nevzdají! Přestože podle Trumpa Amerika nechce nikomu vnucovat svůj styl života tak jsou některé národy, které samy o sobě rozhodovat nesmějí. Osou zla tak nadále zůstávají státy Írán, Venezuela, Kuba a Severní Korea.

       Parlamentní volby se blíží. Mějme na paměti chování politiků, které jde proti zájmům občanů naší republiky. Upřednostněme ve volbách strany usilující o zachování světového míru a řešení konfliktů diplomatickou cestou. Strany vlastenecky orientované, toužící po spolupráci se všemi velmocemi a státy světa.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama