Mgr. Petr Kořenek

  • SOCDEM
  • Vsetín
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.01.2014 9:54:36

K dokumentu „Aktualizace Politiky územního rozvoje ČR“

K dokumentu „Aktualizace Politiky územního rozvoje ČR“

Práce nového poslance Mgr. Petra Kořenka se již rozběhla na plno. Prioritou poslance, který pracuje za zdejší region je snaha prosadit řešení kritické dopravní situace na Valašsku.

Práce nového poslance Mgr. Petra Kořenka se již rozběhla na plno. Prioritou poslance, který pracuje za zdejší region je snaha prosadit řešení kritické dopravní situace na Valašsku.

Po prostudování dokumentu „Aktualizace Politiky územního rozvoje ČR“ vnímá úpravu v podobě vypuštění koridoru S2 téměř jako nepřátelský akt ke zdejšímu regionu.

Jedná s orgány státní moci o urychlené řešení neúnosného stavu a odstranění překážek konkurenceschopnosti a stabilizace rozvoje dopravní infrastruktury tohoto území.

Usiluje, aby Ministerstvo dopravy ČR a Ředitelství silnic a dálnic ČR věnovalo maximální pozornost přípravě a realizaci staveb - komunikace I/35 a I/57, obchvat města ve Val. Meziříčí, Palačovská spojka a aby intenzivně pokračovali v úsilí pro propojení České a Slovenské republiky v prostoru Střelná – Střelenka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama