Mgr. Petr Trombik

Bezpečnostní expert
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2017 22:21:42

Krátká pohádka o Němcích a budoucnosti Evropy

Krátká pohádka o Němcích a budoucnosti Evropy

EU navazuje na Třetí říši i když hranice již není třeba odstraňovat za pomoci Wehrmachtu

Kdybychom v minulosti mlčeli a zůstali němí, mohli jsme se stát Němci. Této příležitosti jsme se, bůhví proč, v 19. století vzdali. Uznejte sami, nebyla to chyba?

Němci jsou totiž nesporně nejtalentovanější evropský národ. Ty méně talentované národy, dokonce i Angličany, to už vícekrát velmi rozčílilo. Nemluvě o ostatních, kteří se mohli Němci stát a nestali. Proč třeba musel psát Palacký Schuselkovi, že do Říše, tehdy teprve připravované, my Češi nechceme? Mohli jsme být Češi a nechat si to pro sebe, jak radil Švejkovi nadporučík Lukáš.

Němci jsou talentovaní v pracovní disciplíně, vědě, technice, vojenském myšlení, ale i v myšlení filosofickém a jsou schopni důsledně promyslet i praktické věci. Ostatní Evropané to bohužel nechápou, zvláště ti sousední.

Němci třeba, díky Rosenbergovi, byli schopni promyslet vyšlechtění nové, čistě árijské rasy, která by byla ještě dokonalejší, než ta stávající. Tato nová rasa pak mohla budovat nový evropský řád v novém prostoru, Lebensraumu, jak říkali. Prostor by byl, Lebensraum by se bez hranic obešel, jsou to beztak jen jizvy dějin, které by Wehrmacht chirurgicky odstranil. Úspěšně je po jistou dobu odstraňoval a rány historie hojil.

Tento pokus však selhal na závisti Angloameričanů i nepochopitelném lpění na sebeobraně SSSR. I když i Angloameričané věděli, že ten Stalinův systém podle německých nápadů Karla Marxe, je hrozný. Byli z kontinentu nešťastní, dlouho nevěděli, na čí stranu se přidat.

Ani Rusové už nejsou takoví, jako donedávna bývali. A mají atomovky, které ani Jelcyn nepropil. A spoustu ropy a plynu. To všechno Němci nemají. Co když se zase dají dohromady, jako kdysi a Angloameričané budou muset mezi nimi vybírat dřív, než se tak stane.

Němci své schopnosti prozatím uplatňují pilně dál, vynalezli dokonce jiný způsob jak dosáhnout svých dokonalých cílů. Například antirasistické vyšlechtění nového člověka dle Kalergiho, je budoucností fungl nové Evropy, tentokrát pod názvem Evropská unie, i když mnozí zlomyslníci říkají, že je to jen krycí název pro Čtvrtou říši.

Stačí dovézt lidi, ze sousedního kontinentu. V hitlerovském Německu byl jakýkoliv kontakt s takovými Hauttypy považován a odsuzován režimem za Rassenschande (hanobení rasy). V dohledné době to asi bude povinné a v Norimberku k tomu zase vydají nějaký befel nebo rovnou zákony.

Ale jinak to bude úplně naopak. Spousta věcí se musí změnit, aby bylo zase všechno jako kdysi: Čtvrtá říše je totiž úplně jiná než ta Třetí.. I když třeba hranice nebudou důležité a kosmeticky je odstranit Bundeswehrem nebude třeba. Stane se tak prostřednictvím budování různých přeshraničních euroregionů. Než se nadějeme, nebudou České země, ale např. euroregion Beskydy nebo i Sudeten ...a další. Obyvatelům euroregionu se dostane spousta peněz z eurofondů, na budování cyklostezek, akvabazénů, golfových hřišť a jiných pro život potřebných staveb. Budou z euroregionu šťastni až ho budou na bicyklech projíždět, bez hraničních kontrol.

Jsou bohužel lidé, kteří dobro nesené Němci, odmítají a myslí si to, co kdysi Trójané. "Nevěřte Danajským, ani když dary přinášejí". I když to rčení díky novému inkluzivnímu vzdělaní už brzo znát nebudou, tak jako trojčlenku.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama