Mgr. Radek Vondráček

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2022 19:04:00

Nejde o politiku, tady jde o samotnou existenci českého průmyslu

Nejde o politiku, tady jde o samotnou existenci českého průmyslu

Komentář na facebookovém profilu energetické chudobě.

 Byl jsem na návštěvě v jedné fabrice a taky jsem se potkal s majitelem zemědělského podniku. Členové vlády by to mohli zkusit taky. Aspoň jednou vyrazit mezi lidi, mezi podnikatele. Dozvěděli by se smutné věci. Některé pekárny to už zabalily. Nejsou schopny platit bláznivé ceny energií. Sklárny oznamují vyhasínání pecí. Potravináři a zemědělci už jsou jen zoufalí. Na všech jsou závislí jejich dodavatelé i odběratelé. Brzy nastane dominový efekt. Kdo bude platit téhle vládě daně? A opravdu s vážnou tváří prohlásil do médií pan Jurečka, že vláda se zastropováním cen nic nepromeškala? Od začátku roku to do nich cpeme, že něco musí udělat. A pomoc podnikatelům je čistá nula!

Pětikoalice si opravdu myslí, že energetická krize se jen tak přežene a pak se zmáčkne knoflík a výroba se znovu rozběhne bez problému a investic? A že konkurence z jiných zemí, kde vlády nespí, se bude jen koukat a fandit českým firmám?

Tady už přece nejde o politiku, tady jde o samotnou existenci českého průmyslu! Už je asi pozdě, ale probuďte se. Jde o dny!!!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama