Mgr. Radek Vondráček

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.08.2023 20:13:00

TOP 09 a STAN jsou do Dozimetru namočeni víc, než se původně zdálo

TOP 09 a STAN jsou do Dozimetru namočeni víc, než se původně zdálo

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke kauze Dozimetr.

 Tak prý málo kritizujeme ministra Blažka za jeho schůzku s Martinem Nejedlým. Tvrdí to hlavně politici STAN. Ta snaha, odvést pozornost od nových zjištění v kauze Dozimetr, je až úsměvná. "500 pro Gazďu" na financování kampaně a pravděpodobně z peněz pocházejících z trestné činnosti, je totiž obrovský problém, který se dosud nikdo ani nepokusil vysvětlit.

Připomínám, že se jedná o závažný problém strany, která má stále ještě ministra vnitra, a proto mě překvapuje, jak to nechává média chladná. Místo, aby se rozkrývala tato kauza, tak aktuálně společně s politiky STAN řeší, že se opozice málo vyjadřuje k setkání ministra Blažka.

Ano, to setkání rozhodně nekoresponduje s tím, jak celá koalice, která mazala lidem med kolem pusy a mluvila o hodnotové politice. Teď ale přichází vystřízlivění. Pirátský náměstek se dopouští násilí na ženách, primátorka ODS (ne)vysvětluje fotku s bílým práškem a zástupci koalice mluví o alternativním městě, ministr spravedlnosti se schází s Nejedlým.

Nic z toho se ale nerovná problémům TOP 09 a STAN, u kterých se ukazuje, že jsou do Dozimetru namočeni víc, než se původně zdálo.

Oni by teď měli vysvětlovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama