Mgr. Radim LISENKO, LL.M.

  • SOCDEM
  • Plzeň 3
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2012 20:57:14

Volební program

Volební program

základ, doprava, silnice

 Právník, zastupitel na MO Plzeň 3 a člen MO ČSSD Plzeň - Bory Mgr. Radim Lisenko se bude ucházet v říjnu o přízeň voličů ve volbách do zastupitelstva Plzeňského kraje.

V případě svého zvolení, chce v krajském zastupitelstvu prosazovat lepší průjezdnost hlavních tahů – zásadní zkrácení „prací na silnici“ (podmínečné urychlení pomocí prací nonstop – 24 hodin včetně víkendu, s limitem dokončení a vysokými sankcemi). Hodlá se zasadit v omezení nesmyslných opakovaných pokládek „nových koberců“ na silnicích I. třídy a převedení prostředků na opravy silnic II. a III. třídy. Rád by se rovněž angažoval v urychlení výstavby západního okruhu kolem města Plzně a zajištění bezplatné silniční komunikace mezi všemi plzeňskými dálničními přivaděči. Dalšími jeho prioritami budou podpora neziskových organizací a také restrukturalizace a zefektivnění činnosti Krajského úřadu.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama