Mgr. Radko Martínek

  • Pardubický kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.07.2011 18:30:00

Řecko, můžeš za všecko!

Řecko, můžeš za všecko!

Chudáci Řekové, nad Akropolí jim visí cedule „Na prodej". Vláda, která nic nezavinila, přijímá jedno nepopulární opatření za druhým, za mohutného řevu opozice, která může za všechno.

"Motory" průmyslu, nezdaňovaní zbohatlíci převedli své peníze dávno jinam. Na ty co nic nemají, zbylo platit. A to chudáci ještě nevědí, jaké mají další hříchy.

 Naše vláda argumentuje tím, že Řekové mohou za zvýšení DPH u nás na devatenáct procent. Lumpové! To, že po geniálních ekonomických opatřeních naší uvážlivé vlády nejdou daně a díru v rozpočtu je třeba něčím zalátat, za to samozřejmě vláda nemůže. Tak to zas za ty Řeky zaplatíme... Tedy především ti co nejsou "motory" rozvoje. Moje rada jak se s tím vypořádat? Jedete-li na dovolenou, jeďte do Řecka. Řekové jsou příjemní, příroda a moře skvostné, památky nádherné a ceny rozumné. Odpočinete si a když už budete platit za ty Řeky, tak aspoň budete vědět za koho. A navíc je to určitě lepší, než zážitky získané na dovolené u Nečase či Kalouska na zahradě.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama