Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.09.2014 13:07:07 - lanaa

Podekovani .

Dobry den pane Humle. Videl jsem na CT porad,kde Vas kritizovali a spinili...Zrejme nerikate to,co by "oni" chteli slyset z Vasich ust. A proto Vam take pisi. Dik za to,ze rikatevaci tak,jak si myslite a jste jednim z prukopniku "nevlezdoprdelstvi",jak je u nas zvykem. My obcane tohoto statu se bojime agresoru,jakym je Amerika a Nato,ktere porusuji vsechny smlouvy o priblizovani se k Rusku. Zaplat panbuh,ze je Putin Putinem a nenechal se doposud vyprovokovat zapadem,vcetne EU k valce !!! Nechceme zadne sankce,protoze jsou ve finale mirene proti obyvatelum Evropy,ktere to postihnenejvice. Rompuy,Soros,i sef NATA nas zavlekaji do 3 sv. valky,kterou my nechceme. Delaji to i nekteri nasi politici i zminena CT,kterou si platime. Nechceme jejich zvasty a nepravdy poslouchat. Lide si Vas pane Humle zvolili,tak nas prosim zastupujte proti temto valkychtivym lidem,se kteryma NESOUHLASIME !!!!!! Dekuji za odpoved Lanaa.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.09.2014 17:49:27 - Mgr. Stanislav Huml
Dobrý den,na to není co odpovědět. Také cítím, že Kyjevská vláda provokuje, vnímám její nepříliš ukotvenou legitimitu, až se nedivím, když ji opozice nazývá chuntou. A nechápu podporu fašistů ze strany kolegů. Jsou lidé, kterým bych na Ukrajině ruku nepodal. S použitím děl, raketometů, zápalných bomb a dalších armádních prostředků proti vlastnímu obyvatelstvu se nemohu ztotožnit. Za totéž jsme soudili Miloševiče a teď se jen díváme a někteří tleskají.