Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.04.2015 14:23:35 - Císlerová

odvody

Děkuji za částečnou odpověď. Můžete mi ještě říc, pokud tu informaci máte, jaká je rozdíl mezi branou povinností a odvodem? A za předpokladu, že budou odvody povinné, jak se dotknou mého soukromí? Děkuji Císlerová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.04.2015 14:51:21 - Mgr. Stanislav Huml
 Dobrý den,nejsem v týmu, který to připravuje, proto fakt nemám co odpovědět. Branná povinnost předpokládám platí stále, v případě vyhlášení válečného stavu narukuje určitý počet lidí k obraně státu. Odvody jsem zažil, to ve věku plnoletosti jsme všichni naklusali na vojenskou správu, udělali nám inventuru tělesné schránky a roztřídili podle zbraní - IA kvalita průzkum a výsadkáři, B kvalita pěšáci C kvalita kuchyně. Švejk na klystýr. A pak jsme narukovali k povinné vojenské službě. Co z toho chce ministr ANO vykopat a restaurovat se ale už ptejte jeho. U kolegy prosím. Můj názor je a to opakuji, muži ano, alespoň na pár měsíců a nějaký základní výcvik. Nebo jít cestou Švýcarska, kde jsou vojáci vlastně všichni a řeší se to pravidelnými cvičeními, z kterých je zaměstnavatel povinně uvolňuje cca na měsíc. A zbraně mají stále doma ve skříni.