Mgr. Tomáš Chalupa

Praha 6; volby do PS: č. 9
  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.06.2013 15:44:00

Současný stav protipovodňových opatření zůstává

Současný stav protipovodňových opatření zůstává

Ministr životního prostředí a předseda Ústřední povodňové komise Tomáš Chalupa v pátek na společném jednání Ústřední povodňové komise a Ústředního krizového štábu informoval její členy o aktuální povodňové situaci.

"V neděli se v Čechách pravděpodobně vyskytnou intenzivní srážky, které budou pokračovat v pondělí. Některé z modelů hovoří až o pondělních 40 mm srážek v oblastech, které byly postiženy tento týden. Ústřední povodňová komise i ústřední krizový štáb proto nařídily všem povodňovým komisím, aby nesnižovaly současný stav protipovodňových opatření. Toto nařízení platí do odvoláni. Zároveň jsme nařídili na vodních dílech Vltavské kaskády maximální možnou retenci při zachování stávajícího tempa snižování hladiny řek o 3-4 cm za hodinu," říká ministr životního prostředí a předseda Ústřední povodňové komise Tomáš Chalupa.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama