Mgr. Tomáš Chalupa

Praha 6; volby do PS: č. 9
  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.04.2013 14:18:00

Zákon o NP Šumava zohledňuje názory vědců, starostů i ekologů

Zákon o NP Šumava zohledňuje názory vědců, starostů i ekologů

Vláda schválila ministerský návrh zákona o Národním parku Šumava

Návrh nového zákona o Národním parku Šumava, který připravilo Ministerstvo životního prostředí, přinese parku lepší stabilitu a efektivnější ochranu přírody.

„Od mého příchodu na ministerstvo v lednu 2011 jsem jasně deklaroval, že nový návrh zákona o NP Šumava je jednou z mých priorit. Mojí snahou bylo předložit takový zákon, který na jedné straně bude kvalitní, ale na druhé straně nebude vznikat pouze v laboratorním legislativním prostředí a vyslyší i názory vědců, starostů, ekologů nebo zástupců občanských sdružení, které mají k zákonu co říci. Jsem proto rád, že se toto úsilí zúročuje a že kabinet náš návrh podpořil,“ říká ministr životního prostředí Tomáš Chalupa.

Do Poslanecké sněmovny bude návrh Ministerstva životního prostředí předložen během května.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama