Mgr. Vlasta Bohdalová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.09.2010 11:37:00

Dobeš použil volební program ČSSD

Dobeš použil volební program ČSSD

Reakce na záměr ministra školství Dobeše ohledně povinné docházky do MŠ.

Ve vládní koalici asi zase zrnka písku drhnou v soukolí. Ministr školství Josef Dobeš použil z volebního programu ČSSD nápad na zavedení povinné školní docházky již od pěti let. V praxi to tedy znamená, že poslední rok mateřské školy bude povinný. Nic nového pod sluncem, tento systém funguje téměř v celé Evropě...

ČSSD s touto změnou počítá již delší dobu, vždyť z její dílny je i uzákonění bezplatného posledního roku v mateřské škole - což pan premiér nazývá stupiditou z dílny socialistů. Ministr Dobeš tak bude mít asi těžké tento svůj návrh ve vládě obhájit.

ČSSD rozhodně tuto myšlenku nevzdá a závazek daný voličům v podobě této legislativní změny připraví a předloží v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR.

Vlasta Bohdalová, stínová ministryně školství za ČSSD
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama