Milan Chovanec

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.06.2017 14:06:00

Pan Pelikán je známý vítač

Pan Pelikán je známý vítač

Komentář ministra vnitra Milana Chovance z facebookového profilu.

Tak už opravdu máme volební kampaň v plném proudu a někteří kolegové zcela ztrácí soudnost. Všimli jste si toho dnešního rozhovoru pro Právo, který zmiňuji v předchozím textu?

Představte si, že ministr Pelikán začal dnes za mými zády vykládat novinářům, že prý jsem mohl porušit zákon a vyzradit utajované skutečnosti. 

Můj názor na přijímání uprchlíků je již několik let stejný a prezentuji ho několikrát měsíčně. A rozhodně se za něj nestydím a nebudu ho tajit! Pan Pelikán je známý vítač a kdyby se Česká republika řídila podle jeho názorů, tak zde máme stovky, možná tisíce ekonomických migrantů z Afriky i Asie. Chápu, že fabriky vůdce jeho hnutí by měly spoustu levné pracovní sily.

Ale pro mne je důležitější náš občan a bezpečnost naší země. Pan Pelikán naštěstí pro svoje vítačské plány nedokáže získat potřebnou většinu, tak mne aspoň frackovitě napadá a mstí se mi. 

Je to podobně ubohé jako když vloni vyhrožoval rezignací, ale když přišlo na lámání chleba, koktal jak malý Jarda a bral svoje slovo zpět. Také mám svoje chyby, ale za svým slovem si stojím.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama