Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.04.2014 15:30:42 - LadaJo

Pane Štěchu, proč vláda ČSSD spoluschválila bombardování Bělehradu a neprotestovala proti okupaci a etnickým čiskám Albánců proti neAlbáncům v Kosovu?

Pane Štěchu, proč bez souhlasu Rady bezpečnosti OSN vláda ČSSD vedená Milošem Zemanem dala souhlas NATO k bombardování Srbska? Proč souhlas neodvolala ani tehdy, když NATO začalo začalo vraždit civilisty a bombardovat ženevskými konvencemi chráněné civilní cíle? Proč vláda neprotestovala proti okupaci Kosova a etnickému čištění Kosova od neAlbánců? Miloš Zeman mluví o Gottwaldovi jako o masovém vrahovi. Byl podle Vás Miloš Zeman spolupachatelem masových vrahů M. Albrigtové a W. Clintona?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.04.2014 9:52:50 - Milan Štěch

S dotazem byste se měl spíš obrátit na bývalého předsedu vlády a dnes prezidenta Miloše Zemana. Já jsem si nedávno vyhledal v archivu Senátu záznamy mého hlasování, kde tehdejší pravicový Senát projednával usnesení, ve kterém vyjadřoval souhlas s akcemi NATO v Srbsku. Já osobně jsem hlasoval proti přijetí tohoto usnesení.