ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.09.2017 15:22:00

Několik pohledů zpět na islamizaci Evropy – část 7.

Několik pohledů zpět na islamizaci Evropy – část 7.

Další z příkladů malých zamyšlení nad situací, do níž současnou Evropu přivedla nekompetentnost a hloupost bruselských úředníků a Milky (rozuměj: Milka = MILá KAncléřka) nebo snad jejich zaprodanost a zrada vlastních občanů.

 

Evropská unie nařídila plošnou likvidaci invazivních druhů rostlin a živočichů   
  "Hrozba, kterou invazní nepůvodní druhy představují pro biologickou rozmanitost a související ekosystémové služby, má různé podoby, včetně vážných dopadů na původní druhy a strukturu a funkci ekosystémů v důsledku změn přírodních stanovišť, predace, konkurence, přenosu nákaz, vytlačení původních druhů ve značné části areálu a genetických účinků křížení. Kromě toho mohou mít invazní nepůvodní druhy také závažný nepříznivý dopad na lidské zdraví a hospodářství,"

Toto stojí v nařízení, které v roce 2014 odsouhlasily členské státy EU včetně České republiky a také Evropský parlament.

Toto nařízení začalo platit 3.8.2016. Cílem je přitom nejen postupné vymýcení, ale také zabránění jakékoliv reprodukci, tedy úplné vyhynutí těchto živočichů ve všech státech EU.

 

Seznam zatím obsahuje 23 živočichů. Nejinvazivnější druh, který zaplavuje Evropu a hrozí vyhubením původního obyvatelstva, však v tomto seznamu není uveden.    :-(



Několik obrázků z doby, kdy jsme ještě měli hranice

Podle zákona 69/1951:  „…..je třeba účinně chránit státní hranice před pronikáním všech nepřátel tábora pokroku a míru. Ochrana státních hranic je proto povinností každého občana.”

Tento zákon však byl – k naší smůle – zrušen 27.8.1991.

Komu by mohl vadit pohraniční plot, kdyby vždy po několika kilometrech byl hraniční přechod, který by ten, kdo má v pořádu potřebné doklady mohl bez problémů přejít?

Já mám okolo své zahrady také plot a pustím dovnitř pouze toho, koho chci.

A, co nám, občanům, faktické zrušení hranic přineslo? Snad pouze to, že se k nám bez problémů mohly nahrnout různé hordy zlodějů a podvodníků z Balkánu, to, že výrobci a obchodníci s drogami volně jezdí přes “hranice” sem a tam, to, že, lupiči a zloději po spáchání trestných činů ihned mohou “zmizet” za hranicemi, to, že vůbec nemáme představu o tom, kdo do naší (no, naší?) republiky přijíždí a kdo tu je a není.

Ano, jistě někteří podnikatelé vítají to, že kamiony přepravující jejich zboží nemusejí čekat  na hraničních přechodech na odbavení. Ale právě tak mohou být spokojeni ti, kdož toto zneužívají k hospodářské trestné činnosti.

A jaká je současná situace? Dnes by nám ty ploty, které byly zrušeny po podivném předání moci, kterému se říká sametová revoluce, záviděla celá Evropa. Tehdy několik rozjařených blbečků tyto ploty s velikou slávou stříhalo a dnes evropské státy takové ploty urychleně stavějí...




Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama