Občanská demokratická strana

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.04.2010 16:42:00

Čest Kaczyńského celoživotní službě Polsku

Čest Kaczyńského celoživotní službě Polsku

Prohlášení skupiny EKR v Evropském parlamentu k tragické nehodě u Smolenska.

 Brusel, 10. dubna 2010 -- "Zprávou o tragické nehodě letadla prezidenta Lecha Kaczyńského jsme hluboce otřeseni a zarmouceni. V našich myšlenkách a modlitbách jsme s blízkými prezidenta Kaczyńského a všech, kdo byli na palubě letadla, stejně jako s celým polským národem, který dnes ztratil mnoho vynikajících osobností veřejného života," říkají místopředsedové skupiny Evropských konzervativců a reformistů v Evropském parlamentu Jan Zahradil a Timothy Kirkhope. Ve skupině EKR pracují i europoslanci polské strany Právo a Spravedlnost, kterou Lech Kaczyński spoluzakládal.

"Naši polští přátelé dnes ztratili velkého muže své novodobé historie. Člověka, který pomohl vyvést svou zem z temné éry komunismu. V postkomunistické obnově svobodného Polska sehrál Lech Kaczyński klíčovou roli. Hluboce litujeme této ztráty a vzdáváme čest jeho celoživotní službě Polsku."
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama