PaedDr. Ivo Strejček

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.02.2010 11:21:00

Jaký máte názor na současný rozmach fotovoltaických elektráren?

Jaký máte názor na současný rozmach fotovoltaických elektráren?

Rozmach slunečních elektráren je důkazem podnikatelské šikovnosti, která využívá nabídku chybných politických rozhodnutí.

Zeleným politikům se podařilo prostřednictvím teorie o tzv. „globálním oteplování planety způsobeném lidskou činností“ vnutit zbytku společnosti názor, že větrné a sluneční elektrárny mají nahradit tradiční zdroje elektrické energie. Vyrobit energii tímto způsobem je ovšem extrémně drahé. Proto musí být „sluneční a větrná“ energie vykupována za podstatně vyšší (a námi spotřebiteli zaplacenou) cenu než energie získávaná z klasických zdrojů. Až tedy uvidíte sluneční elektrárnu, vzpomeňte si na některé politiky, kteří prosadili, abyste tu nehospodárnou hrůzu nedobrovolně zaplatili vy.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama