PaedDr. Ivo Strejček

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.09.2011 10:56:00

Je třeba usilovat o obnovení rozumné kontroly hranic a pohybu lidí

Je třeba usilovat o obnovení rozumné kontroly hranic a pohybu lidí

Může přijímání cizinců z Balkánu, států východní Asie, Vietnamu či Afriky do elitních policejních útvarů pomoci při boji s cizojazyčnými zločineckými skupinami?

A není to řešení problému "od konce"? Hlavním problémem je přece to, že hranice evropských států jsou lehkovážně propustné! To je výsledkem eurooptimistické iluze v to, že národní státy prý jsou překonány a tedy neexistují ani historické hranice jejich území. A pokusy kontrolovat je jsou navíc nepřípustné! Naopak, ve vlastním zájmu je třeba usilovat o obnovení rozumné kontroly svých hranic a pohybu lidí, kteří k nám přicházejí! Ne proto, abychom vytvářeli umělé bariéry svobodnému pohybu osob, ale proto, abychom opět získali alespoň částečnou kontrolu nad kanály, kterými mohou do naší země pronikat lidé, které si tady z bezpečnostních důvodů prostě nepřejeme.

PaedDr. Ivo Strejček,
člen výkonné rady, předseda regionálního sdružení, předseda oblastního sdružení a poslanec EP
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama