PaedDr. Ivo Strejček

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2010 8:49:55

Senát je ke zrušení

Senát je ke zrušení

63 procent dotázaných respondentů se v internetové anketě vyjádřilo pro zrušení Senátu PČR v rámci úsporných opatření. Jak to vidíte vy?

Tento názor voličů se opírá o zdravý rozum, podle kterého by politika měla být vykonávána na co nejnižší úrovni a co nejblíže občanům. Jenom tak jí rozumí a pouze tak jsou schopni ji kontrolovat a ovlivňovat. Právě proto se komunální volby oprávněně těší největšímu zájmu voličů. Umím si představit, že součástí demokratického politického systému by nebyl nejen Senát PČR, ale ani krajská uspořádání. Návrat k bývalému okresnímu uspořádání by vrátilo výkon pravomocí blíže k zájmům běžných občanů. O institucích EU ani nemluvím, protože ty potřebují zásadní redukční dietu!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama