PaedDr. Josef Novotný

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.06.2010 19:26:00

Nechceme kraj vystavovat tlaku Evropské komise

Nechceme kraj vystavovat tlaku Evropské komise

Karlovarský kraj přestane od 15. června vracet lidem uhrazené regulační poplatky.

Karlovarský kraj nebude od 15. června proplácet obyvatelům regulační poplatky v Karlovarské krajské nemocnici, LDN Nejdek a ve všech lékárnách  na území regionu.

„Nechceme kraj dále vystavovat tlaku ze strany Evropské komise, proplácení poplatků již zrušil Pardubický kraj, proto jsme přistoupili k tomuto rozhodnutí a nebudeme dávat Evropské komisi záminku k dalším krokům," vysvětlil hejtman Josef Novotný.

Období do 15. června podle něj bude sloužit k tomu, aby si občané stihli vyřídit veškeré dosud neuplatněné nároky na získání daru od Karlovarského kraje k proplacení regulačních poplatků.V loňském roce kraj vyplatil lidem formou daru na úhradě regulačních poplatků 20,2 milionu korun. Připraveno měl v rezervách 30 milionů korun. Letos od počátku roku do konce dubna proplatil 3,8 milionu korun. Připraveno bylo celkem 20 milionů korun.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama