PaedDr. Josef Novotný

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.04.2010 11:27:00

Spolupráce bude na stějně dobré úrovni

Spolupráce bude na stějně dobré úrovni

Hejtman se setkal s novým generálním konzulem Ruské federace.

Hejtman Josef Novotný přijal na oficiální návštěvě generálního konzula Ruské federace v Karlových Varech Sergeje Venjaminoviče Ščerbakova, jenž se své funkce ujal v únoru.

Konzul se chce postupně seznámit s regiony, které spadají do působnosti karlovarského generálního konzulátu. Kromě Karlovarského jsou to i Plzeňský, Ústecký a Liberecký kraj. Na postu generálního konzula S. V. Ščerbakov, který k hejtmanovi dorazil společně s konzulem Alexandrem Nikolajevičem Budajevem, vystřídal Valerije Ščetinina. Josef Novotný vyjádřil přesvědčení, že spolupráce bude pokračovat na stejně dobré úrovni jako dosud..

Jedním z témat rozhovoru byly přípravy na oslavy 65. výročí ukončení druhé světové války. S. V. Ščerbakov chce u této příležitosti ocenit válečné veterány. Jak hejtmana, jehož na tuto slavnost pozval, informoval, v uvedených regionech, s nimiž konzulát komunikuje, jich žije na 260. Josef Novotný na oplátku konzula pozval na slavnost k otevření a částečnému zpřístupnění Císařských lázní v Karlových Varech.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama