ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.10.2010 21:42:00

Rozhodujete o své budoucnosti, rozhodněte správně

Rozhodujete o své budoucnosti, rozhodněte správně

Poděkování voličům za hlasy v 1. kole senátních voleb.

Vážení voliči,

děkuji za vaši podporu v 1. kole senátních voleb, které si velmi vážím.

Následující víkend nás čeká volba ve 2. kole senátních voleb. Prosím, odpovědně rozhodněte, zda v naší zemi i v Ústí nad Labem zvítězí populismus a nereálné sliby nebo prosperita a pracovní příležitosti. Prosazuji druhou variantu, ta mi je blízká a vím, jak ji uskutečnit. Náš region má co nabídnout, proto by v Senátu měl hájit zájmy regionu zástupce, který s lidmi v Ústí nad Labem denně prožívá všechny jejich těžkosti. Dobře vím, že řada z Vás to nemá lehké.

Slušnost, pracovitost a hlavně lidskost jsou mi vlastní. Podpořte mne v mém úsilí. Rozhodujete o své budoucnosti i budoucnosti lidí ve zbytku republiky, rozhodněte proto správně.

Přijďte podpořit mé úsilí ve 2. kole voleb do Senátu. Proběhne v pátek 22. října od 14 do 22 hodin a v sobotu 23. října od 8 do 14 hodin.

Vaší podpory si budu velmi vážit a bude pro mne zavazující.

Pavel Sušický
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama