Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.04.2016 19:22:20 - Patrik Skála

Prosím o vysvětlení

Dobrý den pane Teličko nezlobte se ale psal jste že EU nemá moc v právní oblasti ale co jsem zatím četl je že nové trestní právo se zde zavádět bude.Jestli se jedná o doporučení či nařízení je v celku jedno.Pěstí za arabštinu souhlasím s vámi bohužel na západě je vize budoucnosti a praxe je jiná.Za hatespeech se označuje naprosto vše kritického i sebelépe fakty doložené.Mohu být trestán za výrok "mezi homosexuály je vyšší procento promiskuity" pokud je toto doloženo? Měla by se slušnost vymáhat zákonem?Či za vtipy o gaýích či blondýnách? Jak moc se dá ještě okrájet svoboda slova a atrofovat mravnost?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.04.2016 18:21:11 - Pavel Telička
Dobrý den, pane Skálo, částečně se Vás týká i odpověď "voliči z ČR". Nebudu proto opakovat. Naprosto s Vámi souhlasím, že musí být jasná hranice mezi na jedné straně podněcováním k nenávisti, omezováním svobod jiných apod., a na druhé straně zneužíváním norem či podnormativních aktů k buzeraci nebo omezování svobod a práv. Věřte mi, že i já si zažertuji na adresu svého synovce, který je gay. On se tomu v pohodě zasměje. Ale jisté hranice se překročit prostě nesmí. Mnozí je překračují a evidentně apel na slušné chování nestačí. S pozdravem PT