Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.04.2016 14:11:34 - volič z ČR

návrhy EU

Jste jeden z mála, co odpovídá téměř na vše a za to si vás cením. Aby bylo ale jasno, já rozhodně nepodporuji podněcování k nenávisti, ani nejsem zastánce paušalizování, ale jednak mi vadí, že toto řeší zrovna EU a hlavně co když to bude jak v dřív a lidé se budou bát veřejně říct svůj názor? Např., že poláci jezdí jak … (to se u nás říká dost často) atd. V předchozím dotazu jsem se vás ještě ptal, kdo to bude kontrolovat, zda někdo tento zákon neporušuje, a co mu případně hrozí? Navrhuje EU něco, když už řekne A měla by říct přece i B.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.04.2016 18:17:29 - Pavel Telička
Dobrý den,

nemyslím, že je důvod se bát potírání svobody slova a projevu. Naše politická frakce, tedy liberálové, je v  ochraně těchto institutů a svobod  velmi důsledná až přecitlivělá. Pečlivě dbáme na svobody jednotlivce, lidská práva, ochranu dat a soukromí apod. Myslím, že i na mých názorech vidíte, že je říkám jasně, velmi přimo a bez ohledu na to, koho se ta která věc týká. Znovu opakuji, že si nejsem vědom žádné takové právní úpravy, resp. příslušného návrhu. Může mi však samozřejmě něco utéct, zejména když to není v mých výborech a frakčních povinnostech. Proto, prosím, dejte konkrétní odvolávku či poskytněte citaci. Děkuji. Zdraví PT