Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.01.2015 15:27:49

Američtí a angličtí žoldáci bojují na straně kyjevské vlády

Američtí a angličtí žoldáci bojují na straně kyjevské vlády

Není pochyb o tom, že na straně kyjevské vlády na Ukrajině bojují i anglo-američtí žoldnéři.

Nejen podle výpovědi ukrajinského vojáka, který v letech 2008-2009 když do armády narukoval poprvé a sloužil u protiletadlových jednotek v Dněprodzerjinsku a Mariupolu, na straně kyjevské vlády bojují žoldáci ze Západu. Když tento voják narukoval podruhé do armády, neboť ho k tomu donutily jednotky ze soukromých batalionů, které se netají svými sympatiemi k nacismu, sloužil u pohraniční jednotky a posléze byl převelen do vesničky Kovskoje a poté k Novoazovsku.

Sloužící jednotky z Novoazovska byly z velké části složené ze žoldáků. Tito žoldáci ze Západu byli naprosto odděleni od ukrajinských vojáků. Měli vlastní ubytování, vlastní stravování. Měli zakázáno přijít do styku s ukrajinskými vojáky a taktéž s reportéry ať ze Západu, či z Východu. Tito vojáci ze Západu byli jak Angličané, tak i Američané. Do Novoazovska je přivezl Gaz-66 a autobus. Byli dobře trénovaní a taktéž velmi dobře vyzbrojení. Vždy, když žoldnéři ze Západu náhodou prošli kolem ukrajinských vojáků, nebylo možné si nepovšimnout angličtiny. Dále vojáky ze Západu prozrazovalo držení zbraně, chování atd.

Nedivme se, že i američtí vojáci sympatizují s kyjevskou fašistickou vládou. Vždyť američtí vojáci dali najevo své sympatie k fašismu například i v Afghánistánu, kde se nechali vyfotografovat před vlajkou se symbolem připomínajícím nacistické jednotky SS.



Prezident Vladmir Putin řekl pravdu, když prohlásil: „Na Ukrajině bojuje cizinecká legie NATO, jejímž cílem není ochrana zájmů ukrajinského lidu, ale geopolitické zadržování Ruska“.

Dne 24. ledna střílelo dělostřelectvo na město Mariupol. Několik desítek lidí zahynulo a další přibližně stovka jich byla zraněna. Zajímavé jsou ale záběry kameramana místních televizních zpráv. Na nich vojáci v uniformě NATO mluví anglicky. Očití svědkové událostí v Mariupolu vyprávějí, že i rozkazy dávali velitelé v některých vojenských útvarech v angličtině.

Ukrajinská novinářka po ostřelování Mariupolu přistoupila k vojákovi, kterého chtěla vyzpovídat z toho, co se stalo a o kterém si myslela, že je ukrajinský voják, neboť měl na sobě ukrajinskou výzbroj a výstroj. K jejímu překvapení si „ukrajinský voják“ zakryl tvář a prohlásil americkou angličtinou „out of my face please“.
Video ke shlédnutí zde - https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1422503916&v=jW1JdOXdJkU&x-yt-cl=85027636

Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg neustále popírá, že by jednotky Severoatlantické aliance bojovali v řadách ukrajinské armády. Ale fakta mluví jasně. Na rozdíl od Ruské federace, která je neustále falešně obviňována z údajné agrese vůči Ukrajině (žádné důkazy, které by potvrdily údajnou agresi Ruska vůči Ukrajině, nebyly nikdy předložené), důkazy o přítomnosti jednotek NATO nelze popřít.

Je to nedávno, co americký generál Ben Hodges, velitel pozemních vojsk NATO v Evropě, navštívil hlavní vojenskou nemocnici v Kyjevě. Předal zraněným „ukrajinským“ vojákům americké odznaky a vyslovil jim vděčnost za jejich službu.

I další cizí vojáci bojují na straně kyjevské vlády na Ukrajině ve fašistických batalionech. Jako je například batalion Azov. Jsou to Francouzi, Fini, Švédi...
Video ke shlédnutí zde - https://www.youtube.com/watch?v=LXrErifA9wY&x-yt-ts=1422503916&x-yt-cl=85027636

Dnes naprosto legálně na straně kyjevské vlády bojují vojáci ze Západu, kteří v občanské válce na Ukrajině nemají co pohledávat. A nikdo se nad tím nepozastavuje. A my se v České republice divíme, že obyvatelé východní Ukrajiny cítí nenávist vůči Západu, který podporuje tamní fašismus a beztrestné střílení civilistů? Těmto obyvatelům východní Ukrajiny nejen po událostech v Oděse nezbylo nic jiného, nežli se zbraní v ruce bránit svoji svobodu. To je to poslední, co jim ještě zůstalo. Boj o svoji svobodu a o svoje lidská práva.

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama