Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.03.2017 19:16:48

Česká republika si nesmí nechat poroučet od Bruselu a jeho úředníků

Česká republika si nesmí nechat poroučet od Bruselu a jeho úředníků

Eurokomisař pro migraci a vnitřní záležitosti Dimitris Avramopulos řekl na tiskové konferenci, že pokud státy EU nezačnou přijímat migranty podle stanovených kvót, Brusel uplatní své pravomoci a začne je trestat. A to hlavně tučnými pokutami.

Je evidentní, že politika Evropské unie se nemění a už se asi nezmění. Brusel se opět snižuje k ubohému vyhrožování členským státům Unie. Tady bychom si měli položit otázku, zda-li by si takto mělo Česko nadále nechat vyhrožovat. Myslím, že v žádném případě. Vláda České republiky by měla zopakovat své stanovisko ohledně povinného přerozdělování migrantů. A dosti razantně. Není dále možné, abychom Brusel poslouchali na slovo a nechali si dokonce vyhrožovat.

Pokud Česko začne přijímat migranty ve velkém počtu, tak to bude hlavně na úkor bezpečnosti svých občanů. Stačí se podívat, jak se migranti chovají ve Francii či v Německu. Toto chceme i u nás v Česku? Snad si předseda vlády Sobotka uvědomuje, jaké nebezpečí představují lidé, kteří se nehodlají přizpůsobit evropskému stylu žití. I když o tomto dosti pochybuji, když Sobotkovi radí například Tomáš Prouza, či Špidla.

Možná nastal čas na to, aby se lidé vyslovili v referendu, zda-li nadále chtějí, aby Česko zůstalo členem Evropské unie.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama