Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.02.2017 18:39:25

Nastal čas, aby Sněmovna 120 hlasy rozhodla o svém rozpuštění

Nastal čas, aby Sněmovna 120 hlasy rozhodla o svém rozpuštění

V nedělní Partii televize Prima ministr vnitra Chovanec prohlásil, že pokud budou pokračovat hádky mezi ČSSD a ANO, tak by vláda ztratila smysl.

Je dobře, že si toto uvědomují někteří vysocí představitelé sociální demokracie. Je otázkou, zda-li stejnou představu mají i představitelé hnutí ANO. Mnozí občané, na rozdíl od politiků, mají v této věci jasno.
Ovšem je nutno dodat, že hádky mezi sociální demokraciií a ANO nezačaly teprve nyní, ale spory nastaly už po uzavření vládní koalice. Spory, na které doplácí normální občané.

Žel musíme konstatovat, že s největší pravděpodobností si ministři vlády neuvědomují, že pokud se neustále mezi sebou koaliční partneři hádají, vláda jako celek opravdu nemůže pracovat tak, jak by měla.

Tato vláda, ačkoli se tváří, že maximálně pracuje pro své občany, jen pramálo věcí ze svých předvolebních slibů splnila. A jak čas plyne, vládní strany doufají, že lidé už zapomněli na to, co se před volbami slibovalo.

Hádky na vládní úrovni opravdu k ničemu nevedou. Koalice, jak se zdá, v žádném případě na obyvatele této republiky nemyslí.Vždyť primárním úkolem každé vlády by měla být starost o své občany. Možná opravdu nastal čas, aby Sněmovna 120 hlasy rozhodla o svém rozpuštění. Mimochodem, předčasné volby podporuje celý poslanecký klub KSČM. Uvídíme, zda-li ostatní parlamentní strany budou mít stejný názor.



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama