Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.01.2014 23:50:04

Pane Petrovský, zamyslete se nad tím, co říkáte o KSČM.

 Pane Petrovský, zamyslete se nad tím, co říkáte o KSČM.

Se zájmem jsem si přečetl rozhovor v Parlamentních listech s panem Petrovským.

Nevím, proč pan Petrovský přisuzuje KSČM události, které se staly v 50. letech v Československu. KSČM má vlastní historii od roku 1990. Jen hodně nenávistný člověk dokáže srovnávat nacisty s komunisty. Pane Petrovský, vy nevíte, že nebýt Sovětského svazu, tak by druhá světová válka nebyla vyhrána? To Sovětský svaz byl úhlavním nepřítelem nacistů. Mimo to by měl pan Petrovský vědět, že komunismus má ve svém základu univerzální humanismus. Narozdíl od nacismu a fašismu. Proč dále tento militantní antikomunista mluví o tom, že židovské hřbitovy ničí levičáci? On tam některé viděl? A které? Proč mluví o tom, že komunisté nenávidí Židy?  
Za minulého režimu se udály pozitivní a také negativní věci. Ale pozitiva převažují. Nemusím Vám snad říkat, že od doby, co nám vládne pravice, tak jde naše ekonomika do háje. Uvědomujete si to? Lidi tenkrát žili na podpoře? Kdo měl strach, že nebude na jídlo? Dnes takoví lidé existují. Proč ve společnosti šíříte brutální nenávist? Smiřte se s tím, že Ministerstvo vnitra v první polovině devadesátých let schválilo stanovy i název KSČM a uznalo ji jako demokratickou politickou stranu.

Přeci demokrat nebude zakazovat demokratické strany.

Petr Cvalín


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 3 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama