Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.02.2014 0:55:54

„Válečný reportér“ a zuřivý senátor...

„Válečný reportér“ a zuřivý senátor...

Exhibionista české politické scény

Senátor Jaromír Štětina je velice zvláštní osoba. Tento člověk se dostal do Senátu tak, že mu pravicová média vytvořila umělou popularitu. Senátor Štětina se v Senátu zviditelňoval tím, že stále dokola volal po zákazu KSČM. Pan Štětina postupem času poznal, že volat po zákazu KSČM nemá smysl, protože KSČM je demokratická strana a člověk s demokratickým smýšlením nebude volat po zákazu demokratické strany. Nebo se mýlím? Dnes se senátor Štětina zviditelňuje, že se opět vžil do role válečného reportéra a podává z rozvrácené Ukrajiny zprávy do České republiky. Nesmíme opomenout, že zprávy z ukrajinského dění, podávané od pana Štětiny a posléze i Petry Procházkové, jsou zcela „objektivní“. Jak jinak, že ano? Co čekat od zuřivého antikomunisty, který neustále žije v jakémsi bludu, že ruští bolševíci ovládnou celou Evropu.

Pan Štětina opět na sebe upozornil, jak jinak. Pohybují se mezi námi všelijací lidé. Ale tento senátor je prostě třída. Řekl bych, že je to takový politický exhibionista. Pan Štětina se pochlubil na sociální síti, že neskrývá radost z úspěchu protivládních demonstrantů. Nevím, zda-li mám mít také radost z lidí, kteří obdivují Stepana Banderu a kteří zabíjeli policisty. Jen podotýkám, že násilí nemám rád, raději vše řeším mírovou cestou. Vždy. Toto řešení asi senátor Štětina nezná, proto má radost z protivládních demonstrantů, kteří si vybrali zbraně místo dohody. Inu, asi toto radikální řešení je podle senátora demokratické. Je to smutné......

Jednu věc nechápu. Pan Štětina mluví o pádu Janukovyčova režimu, jako o pádu ukrajinského komunismu. Jen bych rád připomněl, že pan Štětina byl členem KSČ a dokonce za „hrůzy bolševické nadvlády“ úspěšně vystudoval. Nejvíce je smutné, že během minulého režimu podnikl několik výprav na Sibiř a do Asie. Místo toho, aby bojoval proti „zlým“ komunistům“, tak sjížděl řeku Indus. Já vím, dnes je každý antikomunistický „hrdina“. Není to tak pane senátore, nebo Vás mám nazývat údajně starou krycí přezdívkou "Plavec"?

Pane senátore Štětino, prý jste na Majdanu vzpomínali na mrtvé, kteří byli ve čtvrtek zavražděni. Ucitili jste také památku i mrtvých policistů, kteří také byli zabiti? Vždyť policisté také byli lidé, kteří si zaslouží uctít památku. I na ně doma čekala manželka a děti. Asi ne, že? Pan Štětina rozděluje lidi jen na „přítel“ a „nepřítel“. Nic mezi tím. Typické chování tvrdého pravicového politika.

Pane senátore Štětino, neustále mluvíte o tom, že komunisté nabírají sílu. Teď nemám na mysli bývalé komunisty v TOP 09, ODS a hnutí ANO 2011, ale v KSČM. Pane Štětino, jak je možné, že KSČM neustále sílí? Nebude to tím, že pravicové strany od pádu minulého režimu dostaly naši republiky totálně do kolen? Co vy jste udělali dobrého pro lidi a pro republiku, že jen odsuzujete?

Ještě jedna poznámka. To, co jste předvedl na Ukrajině, je jen asi Vaše věc a vizitka Vaší osoby. Nezlobím se na Vás, protože lidé v ČR přestávají být lehce zmanipulovatelní a prostě Vám nevěří. Vašim zprávám věří snad jen veřejnoprávní televize a novináři z MF DNES. To není nic na chlubení. Jen mám strach z jednoho. Vy, jakožto antikomunista, který se asi nebojí ukrajinských banderovců, byste asi pozvedl zbraň i proti českým komunistům? Jen se tak ptám....


Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama