Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.01.2014 0:47:26

Martin Komárek považuje podraz za legální...

Martin Komárek považuje podraz za legální...

Všem doporučuji v Parlamentních listech si přečíst rozhovor, až překvapivě upřímný.

Pan Komárek považuje podraz za politický nástroj. Není divu, že si tohle pan Komárek myslí. Vždyť se jako novinář za minulého režimu choval jako korouhvička. On totiž v roce 1986 napsal novinový oslavný článek o Gottwaldovi, ale po roce 1989 převlékl kabát a stal se z něj antikomunista nejhrubšího zrna. Snad aby se měl opět dobře? Takoví lidé nemají absolutně žádnou morální hodnotu. Jestli pan Komárek považuje podraz za politický nástroj, tak by mne zajímalo, zda-li ví, co je to čest a hrdost. Možná mu tato slova nic neříkají, ale nám ostatním ano! Dále mne zajímá, zda-li pan Komárek a jeho spolustraníci z hnutí ANO budou podrážet své voliče. Proč by to tak nemohlo být? Vždyť podraz je politický nástroj, že ano?! Může mi někdo vysvětlit, jakou morální hodnotu má politik, který nepřímo plive na svého otce? Pokud by to Martina Komárka zajímalo, tak lidé si více váží Valtra Komárka, jeho zesnulého otce.
Poslední dobou se panu Komárkovi nějak zvedlo sebevědomí, čím to asi bude? Možná to bude tím, že kolem něj se pohybují samí „trotlové“, kteří vypouští z úst „kydy“, jak si to myslí jeho žena. Vždyť on je jakýsi polobůh a v každém rozhovoru nám to dává jasně a zřetelně najevo.
Mnoho lidí se mělo vždy dobře, pokud někomu poklonkovalo a ohýbalo hřbet. Do této skupiny bezcharakterních lidí patří i Martin Komárek. Možná, kdyby pan Komárek neztrácel čas v patolízáckém podlézáním panu Babišovi, tak by zjistil, že v české politice je mnoho politiků, kteří na jeho slovech o podrazech vybudovali kariéru. To je kámen úrazu naší politiky. Je mi líto, že do této sorty teď přibyl další, zřemě zdatný člen.

Na předvolebních bilboardech mělo hnutí ANO 2011 populistický slogan "Aby se za nás děti nemusely stydět".

Tímto chci říci, že jednou se snad budou naše děti stydět za korouhvičky, jako je Martin Komárek a jemu podobní. I když pochybuji. Vždyť v pravou chvíli stačí pochopit, která cesta je momentálně ta „správná“.

PS: „růžovka“ je bohužel stále lepší, než vaše politika.

S pozdravem Petr Cvalín



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama