PhDr. Jiří Štěpán, Ph.D.

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.04.2020 16:13:00

Krajští zastupitelé se znovu sejdou 4. května v sále hradeckého Adalbertina

Krajští zastupitelé se znovu sejdou 4. května v sále hradeckého Adalbertina

Další jednání Zastupitelstva Královéhradeckého kraje se uskuteční 4. května od 10 hodin v sále společenského domu Adalbertinum v Hradci Králové.

Krajský úřad přistoupil ke změně jednacích prostorů z důvodu bezpečnostních opatření kvůli šíření koronaviru, která nakazují mezi osobami minimální rozestupy dva metry.

„Po nedávném zasedání zastupitelů 20. dubna se prostory v sídle kraje ukázaly jako nedostačující pro aktuální situaci. Byli jsme nuceni část zastupitelů usadit ve velkém sále a část v dalších místnostech. Technicky se nám tuto možnost podařilo zrealizovat, pro další zasedání ale využijeme jednodušší variantu, kdy budou všichni zastupitelé na jednom místě – v sále hradeckého Adalbertina, za jehož zapůjčení děkuji Magistrátu města Hradce Králové,“ uvedl hejtman Jiří Štěpán.

Zastupitelé Královéhradeckého kraje se v pondělí 4. května sejdou po 28. Pro veřejnost bude přístupné předsálí velkého sálu. K dispozici bude také online přenos, který kraj zveřejní skrze své webové stránky.

Jednotliví členové zastupitelstva budou rozsazeni v rozestupu dvou metrů a pracovníci krajského úřadu budou dohlížet na důsledné dodržování hygienických nařízení, jako je dezinfekce rukou a zakrytí dýchacích cest rouškou. Účastníkům zasedání z řad veřejnosti může být při vstupu do budovy změřena teplota.

Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje je přímo volený orgán krajské samosprávy. Čítá 45 členů a schází se zpravidla jednou za měsíc. Pro jeho usnášeníschopnost je vždy nutná účast minimálně 23 zastupitelů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama