PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.12.2017 16:36:37 - jeho nejtemnejsi temnosti

pane místopředsedo 5

Nějaké ulice se tam přejmenovaly, ale ne nijak masivně, třeba ulice Čekistů je ulice Bandery atd. Co se týče bestiality k civilnímu obyvatelstvu s tou si s Rudou armádou Wehrmacht a zbraně SS prostě byli rovni, na východě to tak prostě je, že se k nim přidávali příslušníci okupovanýh národů, to se dělo i v Rusku. Nejhorší kati byli jak jistě víte Kalmyci jejich krutost byla neuvěřitelná, že se Ukrajinci přidávali k Hitlerovi, co jim taky zbylo, když se na ně Moskva vykašlala, Nepřeneňujete přece jenom význam Bandery? Přece jenom kolik lidí dokázali Banderovi pobít za elou svoji existenci, to NKVD a Rudá armáda dokázala vykosit za měsíc. Nacistické symboly jsem u ukrajinských vojáků nezaznamenal, užívají trojzubec, který se nelíbil Rusku, ale fašistický symbol to není. Někteří používají vlčí runu tam to je trochu sporné, ale žádný hakenkreiz jsem nazaznamenal nikde, Dneska je ten byznys prostě velmi tvrdý, jak by obstála nějaká státní fabrika proti těm vlčákům v mezinárodních koncernech

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.12.2017 0:53:04 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Jistěže se přidávali příslušníci jiných národů. Patřili potom k významné položce v "gulagu". Mezi kolaborantskou verbeží a Rudou armádou a NKVD byl ovšem podstatný rozdíl. Ta první sloužila režimu nacistické genocidy, který měl velice nepěkné plány i s námi, Čechy. Ti druzí zlomili nacistické bestii vaz. Za cenu představující celou polovinu obětí II. světové války. Klást obojí naroveň je vrcholem nevkusu. Pokud jde o ten "tvrdý byznys", máme v zásadě jen dvě možnosti. Buď se sami hnát do pozice, kdy budeme jeho ještě poníženější služtičkou, anebo se začít stavět na vlastní nohy. K posluhování prvé z variant mne nedostanou ani párem volů.