PhDr. Martin Komárek

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.09.2015 17:20:41 - R. O. Shipman

Nevážený pane komárku

tedy, podle vaší premisy stačí, abych výslovně uvedl, že znevažujete symboly naší státnosti a mohu znesvětit kupříkladu hrob vašeho otce(kterého jsem si mimochodem velice vážil)? Pak to bude velmi povedená akce? Budete natolik objektivní? Bude mi stačit odvolání na první dodatek americké ústavy? Člověče, vždyť vy ani nevíte, jaký je datum. Česko zatím ještě nebylo oficiálně prohlášeno za protektorát USA(ZATÍM), tudíž je hloupé se odvolávat na ústavu USA! Měl byste více dbát pokynů vašich donátorů ze států a nepředbíhat událostem. Přesto že vámi z hloubi duše pohrdám, přeji vám hezký večer! Já jdu studovat prameny, jak se za Německa nakládalo s kolaboranty a nepřáteli České země a české státnosti!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.09.2015 10:46:29 - PhDr. Martin Komárek

Vážený pane,

pokud nevidíte rozdíl mezi demonstrací politického umění a znesvěcením hrobu, jste hloupý. Omlouvám se, ale další debata s hloupým člověkem by pro mě byla neúnosnou časovou ztrátou. na Vaše další dotazy odpovídat nebudu.